top of page

Kom og bygg med tusenvis av LEGOklosser!


I uke 39 og 40 inviteres alle barn i regionen til Tønsberg og Færder bibliotek for å delta på årets Lego Build the change. I år inviteres barna til å være med og bygge ut i fra temaet ”Dette ønsker jeg meg i Tønsberg by”.

Hva vil du at Tønsberg torv, Gunnarsbøparken, brygga eller plassene mellom husene i byen vår skal fylles med? Lekeplasser, pariserhjul, blomsterkasser, treningsapparater eller matvogner kanskje? Eller er det en helt spesiell butikk du ønsker deg? Bygg ditt drømmested midt i byen!

Det vil kåres en håndfull vinner-byggverk som skal overrekkes til eiendomsutviklerne som er med i prosjektet når arrangementet er over. Her blir det flotte LEGO-premier og det blir gjort stas på «mini-utviklerne» som står bak byggverkene. Arrangementet er gratis og for alle barn i alderen 3-12 år.

Link til arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/1221300738053933/

bottom of page